8 Iunie 2023 • JW Marriott Grand Hotel Bucharest & Online

VORBITORI 2022

Gabriela Dima
Content Creator

Ma numesc Gabriela, @misswellington in online si prietenii glumesc cu mine spunandu-mi Miss Friptura. M-am apucat de gatit de mic copil, mai exact in clasa I pe la vreo 7 ani si nu m-am mai oprit, am tot evoluat, am cunoscut gusturi noi, am invatat retete noi, tehnici noi de gatire si tot asa. Nici nu stiu de unde a venit pasiunea asta, imi place sa spun ca m-am nascut cu ea, cum ne nastem toti cu instinctul de a respira, de a clipi, eu m-am nascut cu ceva in plus.

Cel mai probabil am preluat de la mama si de la bunica mea dragostea pentru mancare. Calea profesionala nu m-a condus in domeniul gastronomic ci pe cel juridic, domeniu in care am si profesat cativa ani buni, dar iata ca m-am intors la prima dragoste pe care am hranit-o in toti acesti ani gatind pentru oameni dragi. Pana la urma tot un justitiar sunt, dar in bucatarie, cum ar spune Chef Foa, imi place sa fac dreptate ingredientelor.

Radu Ionescu
Head Chef & Owner, Kaiamo

Ana Consulea
Chef Cofetar & Owner, Zexe Braserie, Zelato si Zelateria

Ana Consulea este Chef Cofetar si fondator al Zexe Braserie, o braserie-cofetarie nascuta din dorinta de a reda savoarea cofetariei romanesti, lansata in 2016, si al gelateriei Zelato, un business lansat in vara anului 2020. In curand va lansa si Zelateria, un business care continua firesc povestea de la Zelato si Zexe Braserie (plus partea de gelaterie).

Ana a studiat la Scoala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut sansa sa invete de la nume mari din cofetaria artizanala mondiala: Eric Vergne, Pierre Herme, supranumit ,,zeul macarons”, si Miackel Azouz. Ana a reusit sa reviziteze, intr-un mod original, cu ingredientele si tehnicile de astazi, retete istorice de prajituri romanesti – Tache Ionescu, Carmen Sylva, Joffre si Regina Maria. Pe langa linia de deserturi istorice, Ana Consulea a revizitat in maniera originala o serie de deserturi frantuzesti, adaptate gustului local, dar a creat si o gama de prajituri nostalgice, ale copilariei.  

In 2014, Ana a dat lectii de cofetarie finalistilor de la emisiunea MasterChef, iar in 2017, a demarat cursul de cofetarie DallesGo, pe care il preda si in prezent. In 2021, a devenit primul Brand Ambassador Elle&Vire Professionnel din Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de produse lactate premium destinate profesionistilor, de origine franceza, prezent in peste 120 de tari.

Cristian Serb
Executive Chef, Solt Dining Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca

Cristian Serb, castigatorul primului sezon al competitiei Chefi la cutite in anul 2016, a avut un parcurs profesional foarte interesant dupa emisiunea-concurs, fiind co-proprietar al unui restaurant din Bucuresti, coordonator culinar al Business Park Iride iar actualmente este Executive Chef al restaurantului Solt Dining din cadrul hotelului Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca.

Liviu Lambrino
Chef

Madalina Roman
Chef, Szikra

Amelia Ciurica & Maria Lupu
Content Creators

Miruna Lica
CONTENT CREATOR

Dupa o cariera in televiziune si apoi in marketing, Miruna a decis sa-si urmeze pasiunea si, in 2018, si-a lansat propriul ei blog culinar, care a ajuns rapid sa fie foarte indragit de pasionatii de cooking din Romania.

Dupa mai bine de 4 ani in care a testat, reinterpretat si impartasit retete cu publicul ei, Miruna a devenit unul dintre cei mai cunoscuti creatori de continut din zona de food, de la noi din tara, reusind sa stranga in jurul ei o comunitate de peste 70 de mii de urmaritori, atat pe Instagram si Tiktok, cat si pe canalul sau de Youtube.

Andreea Dutia
Content Creator

Horia Neagu
Owner, Napoleon.Digital

Horia Neagu este specialist SEO, avand o experienta de peste 16 ani in digital marketing. A lucrat in-house pentru unele dintre cele mai mari companii de tech si retail din Europa si a consiliat magazine online, startup-uri tech si clienti corporate. Este Owner la Napoleon.Digital, o agentie de digital marketing specializata in SEO tehnic, auditare SEO, consultanta SEO si content marketing. Este speaker si trainer, sustinand workshop-uri de SEO si content marketing customizate pe nevoile clientilor si ofera consultanta privind organizarea departamentelor interne de SEO pentru companii.

Mihai Andrei
MANAGING PARTNER, WEBDIGITAL

Cu o experienta de 10 ani in performance marketing, Mihai conduce WebDigital, agentie specializata in campanii de pay per click marketing si digital sales. Misiunea pe care Mihai si WebDigital o au este aceea de a maximiza obiectivele clientilor indiferent ca vorbim de vanzari, lead-uri, rentabilitate sau vizibilitate, iar acest lucru le-au adus recent o serie de premii in competitii internationale si locale. Parcursul de 10 ani in agentie l-a ajutat pe Mihai sa inteleaga dinamica si nevoile tuturor departamentelor din agentie si in special ale clientilor gasind de-a lungul timpului solutii si metode prin care sa creasca rezultatele si eficienta.

Anca Toma
DIRECTOR OF DIGITAL STRATEGY & ANALYTICS, MTH DIGITAL

Pasionata de storytelling si continut creativ pentru mediul digital, Anca lucreaza de peste 8 ani in marketing online. A pornit de la formarea de jurnalist si a ajuns in digital marketing cu empatie fata de provocarile business-urilor alaturi de care lucreaza.

Ca Director of Digital Strategy & Analytics in echipa MTH Digital, Anca se ocupa de definirea si alinierea strategiilor de promovare online ale clientilor cu obiectivele de business si pozitionare ale acestora, dar si implementarea campaniilor de social, content & performance media.

Ada Ghita
Performance Media Team Leader, Mavericks

Ada are peste 3 ani de experienta in campanii de performance media si a gestionat bugete de peste 1M euro pentru peste 30 de clienti din domenii variate precum beauty, home&decom sau horeca. De la inceputul anului Ada coordoneaza biroul Mavericks din Brasov si este si trainer in cadrul programului Performance School. Imbina creativitatea pe campanii si formate alternative de ads cu organizarea cat mai buna a bugetului si eficienta in campaniile de performance media inclusiv in Tik Tok Ads.

Adriana Sohodoleanu
Doctor in sociologia practicilor alimentare

Adriana Sohodoleanu este gastronomul care se ghideaza dupa principiul walk the walk and talk the talk adunand in al sau CV atat experiente concrete din zona de productie si retail – fiind un timp proprietar de cofetarie artizanala si gourmet concept store – cat si un parcurs academic finalizat printr-o cercetare a fenomenului Noua Bucatarie Romaneasca, teza care i-a adus titlul de doctor in sociologie. In paralel, Adriana calatoreste mult si gusta lumea in farfurie. Se lasa condusa de gust in tot ceea ce face si considera ca dictonul degustibus non disputandum est trebuie inteles in sensul ca gusturile se discuta dar nu se impun. Gustul se simte pe limba dar se finalizeaza in creier caci mancarea, asa cum scria Levy-Strauss, este buna si pentru a gandi cu ea, iar in spatele discutiilor despre gust sunt, de fapt, povesti despre valori. Gustand mancarea vorbim despre oameni, societate, cultura.

Corina Dima
Blogger, de-corina.ro

Corina Dima exploreaza activ lumea gastronomiei si scrie recomandari despre locurile de bun gust din Bucuresti dar si din tara. Este la curent cu cele mai noi locuri deschise in oras, ia mereu pulsul HoReCa ,,pe teren” si urmareste tendintele in piata. Promotor de restaurante dar si mici bistrouri, cofetarii or brutarii si mici producatori locali. In 2022 a primit premiul Jurnalism Culinar – Premiile de excelenta Gastroart. Corina a lucrat peste 10 ani in marketing, in companii multinationale si publicitate, o puteti citi pe blog de-corina.ro.

  • Hosting by Host-Age.ro