Program
09:50 - 10:00

Deschidere eveniment

10:00 - 10:30

Chefs Talk

Fata in fata. 2 antreprenori, 2 chefs, 2 realizatori TV. Alex si Radu va invita sa asistati la o conversatie calda, cu mult umor si cat mai mult optimism. Vorbesc despre bucataria romaneasca, despre mancare buna, despre viitorul restaurantelor in Romania.

Alex Petricean

HEAD CHEF & OWNER, NOUA

Radu Dumitrescu

OWNER & CHEF, VOILA

10:40 - 11:00

Eat Share Love - It’s All About Bread

Cel mai cunoscut aliment din tara se prezinta in fata dvs. prin vocea si cunostintele Vivianei. Ea ne va duce intr-o calatorie plina de savoare in universul painii artizanale. Aveti 20 de minute la dispozitie miercuri in prima parte a zilei?

Viviana Marza

BRUTAR ARTIZAN

11:10 - 11:30

Eat Share Love - Vegan Secrets

Cand esti pasionat de ceva, vrei sa arati tot ce e mai bun lumii intregi. Acesta pare sa fie motto-ului lui Stefan, chef specializat in meniuri bazate pe plante, care va aparea in fata camerelor in 9 decembrie, pentru o doza de inspiratie din bucataria vegana.

Stefan Nita

CHEF VEGETARIAN, SEVABLOOM

11:40-12:00

Eat Share Love - Raise the Champagne Glass

Recunoscuta in lumea vinurilor locala si internationala ca un expert desavarsit, Marinela ne va delecta cu o scurta lectie practica si sclipitoare despre sampanie. Un moment de neratat la Food Bloggers Conference.

Marinela Ardelean

WINE & SPIRITS EXPERT

12:10 - 12.35

Cooking Special by Shan'Shi

O introducere in arta culinara asiatica alaturi de un chef thailandez. Nissara ne dezvaluie din secretele spicy ale bucatariei thailandeze intr-un mic show online. Rezerva-ti locul pe 9 decembrie!

Nissara Buntos

Owner & Chef, Nissara’s Cuisine

12:40 - 13:05

Cooking Special by Electrolux

Un chef atent la detalii si persuasiv, Liviu va va arata cum sa fiti creativi in bucatarie si cum sa ii impresionati pe ei care se strang in jurul mesei la voi acasa. Mancarea buna transmite intotdeauna emotii puternice.

Liviu Lambrino

CHEF

13:10 - 13:40

Blog Talk

Cel mai cunoscut food vlogger si cel mai cunoscut food blogger din Romania va dau intalnire pe 9 decembrie cu distantarea fizica necesara, dar cu apropiere maxima cand este vorba despre crearea continutului culinar, proiecte speciale si viata profesionistului online pe timp de pandemie.

Geanina Staicu-Avram

VIDEO BLOGGER, JAMILACUISINE.RO

Teodora Istrati

BLOGGER, TEOSKITCHEN.RO

13:40 - 14:30

Pauza

14:30 - 14:50

Master the Power Of Visuals with Food Pictures

Cel mai proaspat cont de Instagram pe care ar trebui sa il urmariti este probabil cel mai bun exemplu despre cum sa intretii un cont in social media si sa creezi continut culinar astazi. Greta nu ne da "de mancare", ne stimuleaza pupilele si ne creeaza pofta de ceva bun.

Greta Apostol

FOOD STYLIST & BLOGGER

15:00 - 15:30

Food Talk - Food As a Festival

Dupa o pauza de un an, cu mici iesiri la scena mica, food truck-urile trebuie sa se intoarca in festivaluri in 2021. Cum se vede scena mare a celui mai hot trend din gastronomia locala a ultimilor ani, aflam in aceasta discutie dinamica si constructiva cu Dragos si Cristian.

Dragos Gurarosie

CO-PRODUCER, TASTY ENTERTAINMENT

Cristian Manafu

Managing PARTNER, Evensys

15:40 - 16:00

The Best Strategy for Your YouTube Marketing

Creatorii de continut si creatorii de gusturi din Horeca au la indemana cel mai puternic instrument de promovare actual, marketingul video, pe cea mai puternica platforma vizuala din lume, YouTube. O prezentare care aduce valoare atat vloggerilor si bloggerilor interesati de YouTube, cat si antreprenorilor din Horeca si celor care au afaceri diverse in domeniu.

Mihai Andrei

MANAGER OF OPERATIONS & PARTNER, WEBDIGITAL

16:10 - 16:30

Great Marketing Tactics for Your Instagram Account

Astazi Instagram se bucura de cea mai mare apreciere in randul brandurilor si al consumatorilor. Si nu degeaba. Aplicatia a reusit sa se adapteze in ultimii ani tuturor gusturilor si sa aduca rezultate mai ales in domeniile vizuale, cum este cel ulinar. O prezentare de neratat pentru cei care vor paria pe Instagram si in 2021.

Anca Toma

HEAD OF DIGITAL, MTH DIGITAL

16:40 - 17:00

Tips for an Effective Facebook Marketing Strategy

Sfaturi concrete despre ce functioneaza in promovarea pe Facebook, idei de marketing si setari esentiale pentru a obtine cele mai bune rezultate in campaniile creatorilor de continut, proprietarilor de restaurante si producatorilor din Horeca.

Razvan Cojan

PERFORMANCE MEDIA SPECIALIST, MAVERICKS

17:10 - 17:30

New Ideas for Search Engine Optimization

Principalele noutati de care trebuie sa tina cont orice creator de continut sau food brand care doreste o prezenta buna pe Google din punct de vedere SEO. Cele mai noi informatii despre schimbarile algoritmului Google si sfaturi pentru cresterea in motorul de cautare.

Sorin Draghici

MANAGING PARTNER, DWF

  • Hosting by Host-Age.ro