• DATA
    4 decembrie
  • ora
    09:00 - 18:00
  • loc
    Radisson Blu
  • oras
    Bucuresti

Conferinta

09.00 - 10.00 INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
10.00 - 12.00 Sesiunea 1
EAT SHARE LOVE
Ce au in comun un chef, un pastry chef, un barista si un somelier? O sesiune inedita cu multe experiente frumoase si informatii utile. Fii in primele randuri pentru o doza de inspiratie.
  • Sebastian Farcas
    Barista
  • Olguta Oana Iliescu
    Pastry Chef
  • Mirela Mateescu
    Wine curator & Sommelier
  • Cristi Lazar
    Chef, Prime Steaks & Seafood
  • Andra Ilias
    Blogger, Andrailias.ro
12.00 - 13.00 pauza de pranz
13.00 - 14.30 SESIUNEA 2
FOOD TALK
Apar restaurante noi, apar concepte noi, apar idei noi. O sesiune despre bucataria locala si tendinte globale vazuta prin ochii unor chefs si antreprenori.
  • Florin Dumitrescu
    Chef
  • Samuel le Torriellec
    Executive Chef- L’Atelier Relais & Chateaux
  • George Baciu
    Head Chef, Caffe Citta
  • Laura Laurentiu
    Blogger, lauralaurentiu.ro
  • Gabriel Gavrilescu
    Owner, Amuse Bouche
  • Valentin Hristu
    Antreprenor HoReCa
14.30 - 15.00 PAUZA DE CAFEA
15.00 - 16.30 SESIUNEA 3
NEW WAVE IN FOOD BLOGGING
Social Media se schimba, timpurile se schimba si in blogosfera apar noi tendinte, noi abordari, noi oameni. Asista la o sesiune cum nu am mai avut pana acum, cu un aer proaspat si experiente inedite.
  • Alexandra Craciun
    Founder, Pinch of Salt
  • Mia Munteanu
    Blogger, Thenatureproject.ro
  • Iulia Albu
    Celebrity Influencer
  • Darius Vlad Cretan
    Artist, Condimentele lui NOSFE
  • Brindusa Birsan
    Instagrammer
  • Tania Bordianu
    Blogger, Retetecutania.ro
  • Cristian Manafu
    Managing Partner, Evensys