• DATA
  7 iunie
 • ora
  09:00 - 18:00
 • loc
  Bucuresti
 • oras
  Bucuresti

Participare

Food Bloggers propune mai multe modalitati de inscriere. Iti poti asigura participarea la eveniment prin achitarea taxei de 300 RON + TVA sau poti solicita acreditare ca blogger.

 • Participare cu taxa

  Companiile si agentiile pot participa la eveniment in baza inregistrarii online.

  INSCRIE-TE AICI
 • Participare Bloggeri

  Bloggerii se pot acredita pentru a primi o invitatie gratuita, in limita locurilor disponibile

  SOLICITA INVITATIE
RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 7 mai 2019 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 6 mai - 27 mai 2019, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 28 mai 2019, taxele nu vor mai putea fi returnate.Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16. Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Pentru oportunitati de parteneriate si sponsorizare, nu ezitati sa ne contactati
Contact
Acest site utilizeaz─â fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie